Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX RIJEN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !!

Harry en Hanny van Strien úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Santa Marta | Klassieke Italiaanse likeuren

Santa Marta | Klassiek Italiaanse likeuren

Santa Marta likeuren - NB - uw topSlijter (1)

Santa Marta Sambuca
Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten: groen anijszaad, steranijs, een combinatie van kruiden en vlierbloesem infusies, neutrale spirit, suiker en water. Geweldige likeur met florale en verrassende tonen van vlierbloesem!

Santa Marta Limoncello
Speciaal geselecteerde citroenrassen uit Zuid-Italië worden gebruikt voor de infusie in de neutrale alcohol. De smaak van deze Santa Marta Limoncello likeur is soepel en evenwichtig en toch heel fris hetgeen te danken is aan de natuurlijke zuurgraad van de citroenen.

Santa Marta Amaretto
Een klassieke Italiaanse likeur geproduceerd uit maceratie van geroosterde cacaobonen, vanillestokjes, abrikoospitten, kersen, bittere amandelen, zoete sinaasappelschil en zoete sinaasappelbloesem in water en alcohol. Puur of over ijs, gegarneerd met sinaasappelschil. Een goede basis voor een breed scala aan mixdrankjes.

Santa Marta Italian Espresso
Deze premium kwaliteit espressolikeur is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten: water, suiker, alcohol en koffieinfusie. Geen toegevoegde kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Elke slok doet denken aan het drinken van een espresso in het charmante Italië!

Klik hier voor alle aanbiedingen.