Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX RIJEN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !!

Harry en Hanny van Strien úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Alcoholvrije dranken van Sir. James

Alcoholvrije dranken van Sir. James! ☘️

Sir james - Mocktial - alcohol vrij - uw topSlijter NB  website 

Mogen wij aan u voorstellen: Sir. James!

Er is tegenwoordig steeds meer vraag naar alternatieven voor alcoholhoudende dranken. Daarom zijn er steeds meer alcoholvrije bieren, wijnen en distillaten beschikbaar. Sir. James gaat hiermee weer een stap verder…

Sir. James 101 G&T
G&T alcoholvrij, een perfect alternatief wanneer u geen of minder alcohol wilt drinken en toch wilt genieten van een heerlijke premix cocktail, én het is lager in calorieën.
De receptuur van deze alcoholvrije G&T is nauwkeurig samengesteld uit verschillende natuurlijke ingrediënten. De smaak van de G&T  is gecreëerd door de unieke combinatie van natuurlijke extracten zoals jeneverbessen en limoen.

Sir. James 101 Pink Gin Tonic
De Sir. James 101 Pink G&T heeft een diepe bloesemroze kleur. In het glas komt als eerste de geur van frambozen naar voren met een vleugje granaatappel en jeneverbes. De smaak is sensationeel met een samenspel van een verfijnde kruidigheid in combinatie met rood fruit zoals frambozen en rode bessen. De elegante bubbel zorgt voor een perfecte balans waarbij het alcoholvrije ginkarakter naar voren komt met een licht bittertje in de afdronk.

Sir. James 101 Mojito
Wanneer de fles wordt geopend is de geur van munt direct kenmerkend voor deze mocktail. De natuurlijke mistige kleur demonstreert zich stijlvol in het glas in combinatie met ijs en limoen. De prettige smaak is fris en tintelend met tonen van citrusfruit en wat kruidigheid met een gebalanceerde afdronk.

Sir. James 101 Spritz Aperitif
Spritz Aperitif is een smaakvolle combinatie van natuurlijke extracten zoals rozemarijn, salie, kruidnagel en nootmuskaat met een sinaasappeltwist. Deze alcoholvrije drank heeft een frisse geur met een verfijnde kruidigheid en citrusfruit zoals sinaasappel, gevolgd door een soepele bittere smaak met een lichte bubbel in de afdronk.

Het voorjaar heeft zijn intrede gedaan en de zomer ☀️ lonkt. Tijd om de alcoholvrije dranken van Sir. James 101 in te slaan want die smaken dan extra lekker!