Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX RIJEN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !!

Harry en Hanny van Strien úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Gezellige avonden met úw topSlijter

Gezellige avonden met úw topSlijter!

Nu de avonden al snel donker worden menen we minder lange gezellige avonden samen te kunnen hebben dan wanneer het langer licht is. Maar niets is minder waar. Want juist wanneer het buiten donker, koud en guur is kunt u het juist binnen warm, knus en gezellig maken! Het meest belangrijke ingrediënt voor een avond gezelligheid is samen zijn.


Gezellige avonden met uw topSlijter nb

Voor welke avond gaat u?

Relaxte avond
Een drukke week achter de rug? Eindelijk lekker met de voetjes omhoog en ontspannen maar! Welke film gaan we kijken of lees/luister naar een goed (luister)boek. Hoe u de relaxte avond ook invult, een goed glas whisky of wijn kan de avond nog relaxter maken.

Glen Talloch Whisky
Glen Talloch Rare & Old is de bekendste telg van de familie met maar liefst dertig procent single malt whisky in de blend. Ondermeer samengesteld uit de wereldberoemde single malts Balblair, Knockdhu en Speyburn die tenminste vijf jaar gerijpt hebben. Een whisky waar u geen haast bij moet hebben maar de tijd kunt nemen om er optimaal van te kunnen genieten.

Condesa de Leganza Tempranillo
Een wijn met een diep granaatrode kleur. Krachtige geur van rood fruit en confiture, met een fijne en goede geïntegreerde houttoon. Droog en stevig van smaak met rijp fruit, fluwelen tannines en een opvallend krachtige en lange afdronk. Een goede keus voor een ontspannen avond.

Borrelavond… is tijd voor elkaar en borrelen maar!
Hieronder hebben wij al een boodschappenlijst voor de borrel klaargemaakt, inclusief bijpassende bier en wijn.

Ingrediënten:

✓ Blokjes kaas
✓ Plakjes ham
✓ Olijven
✓ Nootjes
✓ Chips
✓ Toast
✓ Soepstengels
✓ Dips en/of spreads
La Trappe Tripel/Quadrupel
Montecillo Rioja Crianza

Spelletjesavond
Van een potje kaarten tot een bordspel of zelfs een drankspelletje. En bij een fanatieke spelletjesavond hoort dan ook wel een lekker drankje of borrel! Bij elk spel zijn er verschillende soorten spelers. Een Jachtbitter voor de onderzoekende speler, een glaasje Smirnoff Vodka voor de bluffende speler, een glas Malibu Coconut voor de uitslover of een glas Baileys voor de hulpvaardige speler!

Wij houden het graag netjes en adviseren drank met mate. Enjoy!