Whiskey nieuws
Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier
úw topSlijter. 100% vakmanschap
Harry van Strien
Aanbiedingen Inspiratie Ons assortiment

Deer Jimmy's DIY Barrel Chips

Met Deer Jimmy’s DIY Barrel Chips boots je vatrijping na met behulp van het versnipperde vathout dat al in de fles zit. Maak je eigen whisky-, bourbon- of rum flavoured spirit met onze versnipperde single barrels van premium merken zoals The Macallan whisky en Woodford Reserve Bourbon. Iedere fles heeft een Edition nummer en met de QR-code leert de ontvanger meer over de unieke eigenschappen van het versnipperde vat.  Iedere editie is gemilimiteerd tot een oplage van 2.000 stuks.   

 barrel chips.jpg        
Van links naar rechts:
The Macallan Whisky Barrel Chips komen van een Speyside Macallan Sherry Pedro Ximenez vat met vatnummer PXHDD #10117. Het vat is gebruikt voor maturing van een 22 jaar oude whisky.

De Dru Colab Whisky Barrel Chips zijn het resultaat van een samenwerking tussen The Macallan, Highland Park en Glenrothes  met vatnummer DRU 15/A25-62. 

De Woodford Resever Bouban Barrel Chips komen van een Woodford Reserve Bourbon zonder vatnummer. 

De Appleton Estate Rum Barrel Chips komen van een Appleton Estate Rum Barrel zonder vatnummer. Het vat is afkomstig van Jack Daniels. Het vat is gebruikt voor de rijping van een 15 jaar oude Appleton Estate rum.

Nu in de winkel voor € 14,99 per fles.

Glenlivet Carribbean Reserve

glenlivet caribbean reserve.png

Single Malt met een tropische twist. Om de grenzen van single malt te blijven verleggen, komt The Glenlivet met de Caribbean Reserve: een single malt selectief gerijpt op Caribische ex-rumvaten. Het resultaat is een uniek toegankelijke en originele single malt die door zijn zacht zoete, fruitige karakter heerlijk is puur of met ijs, maar ook voor zomerse cocktails. Probeer hem bijvoorbeeld met ananassap!.

Nu bij ons in de winkel voor € 39,99.

Prijswijzigingen en typ- en spelfouten voorbehouden.
Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX Rijen
Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten
Afwijkende openingstijden: U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !!
Facebook icon
Afmelden / update voorkeuren
©úw topSlijter | Disclaimer Geniet, maar drink met mate.
Geen 18, geen alcohol
Nix18