Opzoek naar een leuk Sint kado....?
Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier
úw topSlijter. 100% vakmanschap
Harry van Strien
Aanbiedingen Inspiratie Ons assortiment

Speculoos likeur

filliers speculoosGeniet van de ultieme combinatie van graanjenever, room en speculoos. Filliers Speculoos jenever is een nieuwe manier om speculoos te ontdekken en jezelf te verwennen. Heerlijk als digestief en je drinkt hem het best koud, puur of 'on the rocks'. 

Nu bij ons in de winkel voor € 14,99.

Probeer ook de andere smaken: chocolade, amaretto, vanille en banaan.

Tripel Trappel bier

Tripel Trappel 75cl
Sint zat te denken, wie dit bier zou schenken? Een bier om als geschenk te geven, of om samen van te genieten terwijl de wind buiten door de bomen raast, dat is Tripel Trappel. Dit bijzondere bier weet de geest van Sinterklaas vast te leggen, een Belgisch speciaalbier die je smaakpapillen weet te prikkelen. Het etiket van de fles herbergt het ware cadeau. Het brouwsel is als een geschenk zelf, met zijn fijne schuim en unieke hoparoma’s, een uitnodiging om te proosten op de feestelijke komst van Sinterklaas.

Nu bij ons in de winkel voor € 8,99.

Marsepein likorette

marsepein likeur
Fijne romige likeur met marsepein. De marsepeinroomlikeur wordt meestal gekoeld en puur gedronken, maar is ook ideaal voor het verfijnen van roomijs en desserts. Verpakt in een hele leuke sinterklaas fles.

Nu bij ons in de winkel voor € 10,99.

Speculaas likorette

speculaas likeur
Een zachte, niet te zoete, krachtige likeur met zuivere ingrediënten. Kruiden vormen de boventoon van speculaas, zoals kaneel, witte peper, kruidnagel, vanille gember en muskaat. Mooi afgemaakt met geroosterde bittere amandelen. Heerlijk om puur te drinken, met ijs, in de warme chocolademelk of over een toetje.

Nu bij ons in de winkel voor € 8,99.

Prijswijzigingen en typ- en spelfouten voorbehouden.
Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX Rijen
Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten
Afwijkende openingstijden: U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !! Hemelvaartsdag 9 mei gehele dag GESLOTEN !!
Facebook icon
Afmelden / update voorkeuren
©úw topSlijter | Disclaimer Geniet, maar drink met mate.
Geen 18, geen alcohol
Nix18