Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX RIJEN

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !!

Harry en Hanny van Strien úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Proeven bij Harry en Hanny

fijne+moederdag.jpgdonderdag 05 mei 2022

Met Moederdag voor de deur hebben we leuke aanbiedingen gemaakt om moeder te verwennen! We hebben drie cream likeuren open om te proeven: Baileys Espresso Cream, Tia Maria Matcha en Velvet Dream van Zuidam. Bij de Baileys ontvang je een gratis Baileys Chocolade reep, bij de Velvet Dream ontvang je een gratis glas en de Tia Maria Matcha is met korting te verkrijgen. De aanbiedingen zijn alleen geldig op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei en OP = OP.

Als slijterij vinden wij het belangrijk dat onze klanten in de gelegenheid zijn om te proeven wat er door ons verkocht wordt. Omdat er wekelijks zoveel nieuwe producten bij komen, willen we u graag kennis laten maken met de deze nieuwe producten. Voortaan kunt u vrijdag en zaterdag bij ons komen proeven. Iedere week hebben we een ander aanbod drankjes om te proeven. Bij nieuws items op onze website kunt u vinden wat er die week geproeft gaat worden.

We zien u graag in de winkel!

Groetjes Harry, Hanny en Jolanda